Νέα / Εκδηλώσεις

Ομάδα Εμψύχωσης και Ψυχικής Ενδυνάμωσης

( Διαδικτυακή ομάδα σε εβδομαδιαία βάση, Οκτώβριος 2020-Ιούνιος 2021 )

«Νέες προκλήσεις. Νέες προοπτικές.»

«Η ανατρεπτική καθημερινότητα μέσα σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται

αποτελούσε πάντα τον κινητήριο μοχλό στην εξέλιξη του ανθρώπου.»

Μέσα σε ένα κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται και μάλιστα με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο που όλοι βιώσαμε, σε παγκόσμιο επίπεδο τους τελευταίους μήνες, η ομάδα έρχεται να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας εαυτό και τις δυνατότητές μας, με τις κλίσεις και τα ταλέντα μας, με τα θετικά μας συναισθήματα, την αισιοδοξία, τη χαρά.

Μέσα από την δημιουργική μέθοδο της Δραματοθεραπείας, της ζωγραφικής, της μουσικής, της Τέχνης αλλά και του Λόγου και με τη βοήθεια της δυναμικής της ομάδας, θα αναζητήσουμε και θα ανακαλύψουμε το προσωπικό μας «νόημα», ώστε να βιώνουμε μία ζωή ουσιαστική, με δυνατούς και ουσιαστικούς διαπροσωπικούς δεσμούς, αξιοποιώντας τις ανατροπές και τις προκλήσεις που μας παρουσιάζονται προς όφελός μας.

Κάθε Τρίτη στις 20:00 – 21.30

Σε σταθερή εβδομαδιαία βάση (πλατφόρμα zoom)

Εναρξη ομάδας : 6 Οκτωβρίου 2020,

Λήξη ομάδας : 29 Ιουνίου 2021

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, τους προσωπικούς τους προβληματισμούς και τις συναισθηματικές τους ανάγκες.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βιώσουν τη Δυναμική της ομάδας, να κοινωνικοποιηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν καινούργιες ιδέες μέσα από έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο με τον βαθύτερο εαυτό τους αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, μέσα σε ένα πλαίσιο που διέπεται από τις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της ισοτιμίας και της ειλικρινούς δέσμευσης απέναντι στον εαυτό και την ομάδα.

Απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, σε φοιτητές και επαγγελματίες ανθρωπιστικών σπουδών, σε παιδαγωγούς, σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν με άτομα και ομάδες.

Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που επιθυμεί να ενισχύσει τη θετική του στάση και την ψυχική του ανθεκτικότητα και να εξασφαλίσει ένα θετικό πλαίσιο για τον ίδιο και τους γύρω του.

Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που ενδιαφέρεται και επιθυμεί να μάθει να εκφράζεται όχι μόνο μέσα από τον λόγο αλλά και μέσα από τους συμβολισμούς της Τέχνης.

Συντονισμός ομάδας : Ελένη Μακρογιάννη Ψυχολόγος, Δραματοθεραπεύτρια,

πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια από την European Association for Psychotherapy (EAP, ECP ).

Επικοινωνία / Πληροφορίες @ : dramatherapyseminars@gmail.com ,

T : 6909276253.